CTHI VisaSevice

VISUM

Almindeligt visum til Kina

Hvis du skal rejse til Kina, skal du have et kinesisk visum. Der findes forskellige visumtyper at vælge mellem. Vi vil her forklare hvad de forskellinge visumtyper betyder.

Almindeligt visum til Kina

Rejser du alene eller har du brug for flere indrejser, skal du søge almindelig visum.

Vi er anerkendt af det kinesiske visumkontor samt konsulæreafdelingen på Den Kinesiske Ambassade. Vi på CTHI Visaservice har baggrund både i Kina och Danmark. Dette gør det muligt for os at yde en helt særlig service i forbindelse med visumansøgninger.

Vi kontrollerer alle dine dokumenter og bestiller tid til visumansøgningen, så du undgår kø og besvær.

Sådan får du dit visum udleveret

Efter visering, sender vi gerne dit pas med visum retur til dig med rekommenderet quickbrev mod et gebyr. Du kan naturligvis også hente dit pas med visum på vores kontor i København efter aftale.

Nye visumregler for indrejse til Kina er trådt i kraft i august 2023

Der er kommet en meddelelse fra den kinesiske ambassade i Danmark vedr. fritagelse for fingeraftryk for nogle visumtyper i 2023.

Fra midten af august, frem til 31. december 2024, kræves der ikke længere fingeraftryks-indsamling til dem der søger visum i kategorierne M, L, Q2, G og C, medmindre du søger et visum med flere end 2 indrejser.

Kina

Hvad er et almindeligt visum?

Et almindeligt visum til Kina betyder at visumet skal ansøges gennem Den Kinesiske Ambassade / visumcenter i København. Dit orignal pas skal bruges til ansøgningen.  

Der er forskellige typer af Kinesiske visum tilgængelige, såsom turistvisum, forretningsvisum, arbejdsvisum, studievisum, og flere andre afhængigt af dine planer og formål med at besøge Kina.

Hvis du skal ansøge om et almindeligt visum til Kina, kræves der en række dokumenter, herunder invitationsbrev, hotelreservation, ansættelseskontrakt osv.

Processen kan være kompleceret. Vi står til rådighed at hjælpe dig gennem hele processen, så du undgår kø og besvær på visumcenter. 


Forskellige visumtyper

Der findes flere forskellige visumtyper. Hvilken visumtype du skal vælge, afhængig af hvad dit formål med rejsen er. Klik her hvis du vil læse mere om forskellige krav til visum.

Forretningsvisum

Et forretningsvisum til Kina er en visumtype, der udstedes til rejsende, der har til hensigt at besøge Kina med erhvervsmæssige formål. Måske skal du besøge kunder, mødes med forretningspartnere eller deltage i messer.

For at ansøge om forretningsvisum, kræves der følgende:

  • Dit originalt pas (Passet skal være gyldig mindst 6 måneder efter udrejsedatoen fra Kina)
  • Et stk. pasfoto (3,5 cm x 4.5cm) i farve med lys baggrund
  • Invitationsbrev fra firmaet du skal besøge i Kina
  • En udfyldte visumformular

Turistvisum

Et turistvisum udstedes til dig, der vil rejse til Kina som turist og besøge forskellige turistattraktioner, opleve Kinas kultur eller besøge familie eller venner i Kina.

For at ansøge om turistvisum, skal følgende dokumenter bruges:

  • Dit originalt pas (Passet skal være gyldig mindst 6 måneder efter udrejsedatoen fra Kina)
  • Et stk. pasbillede (3,5 cm x 4.5cm) i farve med lys baggrund
  • En kopi af dit flybillet
  • En kopi af hotelreservation eller en invitation, hvis du skal bo hos en privatperson i Kina.
  • En udfyldte visumformular (Find vores forenklede visumformular her)
unsplash