CTHI VisaSevice

Visum service med ekspertise i visum til Kina

CTHI VisaSevice er ikke blot et visumfirma; vi er din pålidelige partner, der gør visumprocessen nem, smidig og tidsbesparende.

Vi er baseret i Danmark, og vores mål er at gøre din visumansøgning til Kina så nem som muligt. Desuden, har vi en unik ekspertise i at facilitere E-visum / gruppevisum til Kina. Uden fingeraftryk, uden udfyldelse af visumformular, og originalt pas kræves ikke.

Uanset om I er en virksomhed, en skole, et rejsebureau eller en privatperson, er vores tjenester designet til at dække dine unikke behov. 

Med konkurrencedygtige priser, lover vi at gøre din visumansøgningsproces så problemfri som muligt.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte osmail: info@cthi.dk og du vil få svar snarest muligt. Vi kan også kontaktes på tlf. (+45) 538 582 09, men i begrænset omfang.

Vi ser frem til at hjælpe dig!

At ansøge om visum skal være nemt

Visumansøgninger kan være tidskrævende og bureaukratiske. Lad os tage det besværlige papirarbejde på os, så du kan fokusere på at planlægge din rejse.

Vi forstår vigtigheden af at have dit visum i hænderne, inden din rejse. Hos os får du det originale visum, inden du forlader Danmark, og undgår således ventetiden ved ankomsten til Kina.

Ekspertise i visum og E-visum til Kina

CTHI VisaService har baggrund både i Kina og Danmark. Det giver os os en unik forståelse og ekspertise, der sikrer, at vi altid er opdaterede med de seneste Kina visum regler og krav. Vi hjælper dig med håndtering af besværligt papirarbejde og tager os af de bureautiske processer for dig. 

Pålideligt samarbejde

Vi arbejder tæt sammen med ambassader, konsulater og myndigheder, både lokalt og internationalt, for at sikre en problemfri proces.

Vi samarbejder med Bureau of Exit & Entry Administration Ministry of Public Security i Kina. Dette gør at vi har mulighed for at tilbyde ekstra nem proces til E-visum / Gruppevisum (port visa) uden fingeraftryk, uden udfyldelse af visumformular, og uden at kræve originalt pas.

unsplash